2011 Sommertræf - Camping og bil

Search
Go to content

Main menu

2011 Sommertræf

Club Golf Danmark

Klokken er 22.00 og trængslen ved indgangen er ikke eksisterende mere. Der er ankommet 50+ biler og vi hygger os, ja vi gør :)

Tryk på knapperne for at se alle billederne og læs beskrivelsen af dem.

Det blev lidt sent i aftes for alle deltagerne. Pålidelige vidner så de fleste gå i seng mellem 3 og 4, da daggryet  meldte sig. Der var en del snak rundt omkring, men alle opførte sig pænt.

Om natten kom regnen, og det var hvad vi vågnede op til i dag. Men dagens konkurrencer gik i gang, og regnen var ingen bagdel - de gav anledning til en del ratkorektioner, selv en Golf kan styre sidelæns, når det går hårdt til. Spørg bare Steffen, som i sin Golf II GTI kørte godt til og fik løftet inderste baghjul temmelig højt :)

Der var kåring af flotteste bil i hver deres katagori - 4 personer gik rundt og vurderede efter udseende, originalitet m.m.m. som jeg slet ikke har forstand på (og aldrig får det). Nyd et par af deltagerne i billedserien nedenunder.

Lørdag kl. 18.00: Det er blevet madtid, der er stort set helt stille i lejren bortset fra de sædvanlige evindelige trommelyde nogle af deltagerne tror andre nyder. Vejret er stadig strålende og køleskabet er tændt :)

Jeg formoder at man om aftenen lavede det samme som dagen før - jeg havde lidt svært ved at følge med i det, fordi jeg smed mig på min seng kl. 19.00 og vågnede først rigtig op til dåd næste dags morgen. Sådan kan flere års arbejde pludselig gøre en meget træt :)

Dagen efter kårede man bedst spillende bil - der er nok flere ting i det end det, jeg ved det ikke - men Peter Madsen løb med præmien, og jeg ved han har lagt en del penge i det anlæg :)

Lidt tidligere end annonceret var alle klar til præmieoverraskelserne - og der var forbavsende mange tilbage på pladsen, da det skete. "Pokalerne" var nye, efter min mening ikke så fristende som sidste år, skulle jeg stå i en forretning og vælge imellem dem, og kvaliteten af det kunne sagtens være bedre. Husk det næste år, bestyrelse! Samtidig kan I også huske et højttaleranlæg eller i det mindste en råber, så folk kan følge lidt med i hvad der sker.

Vejret kan bestyrelsen ikke gøre noget ved, men så er der også noget at snakke om, når man snakker om sommertræffet 2011.

Jeg var ude at inspicere banen bagefter. Det gav anledning til et par billeder af det sidste sving inden mål - nogle må have fået grønt græs på dækkene. Det var også banens mest irriterende sving, 2. gear fik den nærmeste til at fortsætte ligeud i svinget, og 3. gear - så skete der ikke så meget .. Men - jeg vandt da en førsteplads i min klasse 3 - næsten lige som jeg plejer :)


 
 
 
 

Jeg fik min bil rullet ved Natmekanikeren. Udskriften kom til at se sådan ud. Den er 100% standard i motoren, som er en 150HK/320Nm Golf GTI TDI årgang 2001. Nyere modeller med nyere motorstyring kan godt have 5HK mere, men jeg mener ikke at de når 348Nm. Det kan være forkert - kontakt mig gerne hvis der er andre oplysninger :)

 
Back to content | Back to main menu