2012-2 Wörthersee - Camping og bil

Search
Go to content

Main menu

2012-2 Wörthersee

Club Golf Danmark

Wörthersee - 2

Denne side er fortsat fra denne side


En af de tilstedeværende biler.

Vi var inde på en tankstation for at vaske bilen - den trængte i høj grad til det. Manden, som passede det til dels manuelle vaskeanlæg fortalte, at det i sommerperioden ikke var et tidspunkt, hvor der var lige så mange biler som der var i disse uger.

GPS´en meldte kun om 2 afspærrede veje - det var dem til og fra Wörthersee. "Automobil-race" - det var der ingen chance for. Der var også i dag en politibil med flere betjente på hvert hjørne og hvert lige stykke. På et stykke med hastighedsbegrænsning med 30 km/t stod der en betjent med en radar. Man skal passe på hernede.

Et par gange så vi nogle biler der var stoppet, 2 af dem var ved at rage liggestole m.m. ud af bagagerummet - for at finde bilens papirer, formoder jeg. Men sikkerhedsvest og førstehjælpstaske skal man også medbringe hernede. Et andet sted stod den flinke betjent med et målebånd og målte tilsyneladende frigangen på bilen - som ikke var speciel lav.

En af de mange marker vi kørte forbi for 3 dage siden, som dengang kun var monteret med minestrimmel. I dag er den fyldt med biler. Det går godt ved Wörthersee.

Abschlebsdienst i arbejde. Jeg kan ikke sige hvad der var årsagen til at denne bil skulle flyttes - men der manglede ikke skilte med trusler om at ens bil blev flyttet, hvis man parkerede på en måde som ikke lige passer myndighederne.

Jeg vil slutte dagens fortælling med lidt flere billeder fra Pyramidenkogel - det var virkelig en fortryllende udsigt man fik deroppe fra. Men husk at tage derop på en klar dag.

En af de steder der nød godt af de mange penge man blev nødt til at aflevere for at få en lille plads i nærheden af Reifnitz ...

Vi befinder os stadig i tårnet - et kik ned på parkeringspladsen lige under os.
'

Fredag:

I går og i dag har vi kørt nogenlunde samme rute (se kortet) - situationen er den samme: 90% af de biler man møder er VW Golf, VW, VAG eller Audi - cirka i den rækkefølge. Også i dag er pollitiet mødt frem i rigeligt antal. I 95% af tiden laver de dog ingenting andet end observere. Vi kørte ned til havnen i Klagenfurt.

Vi var nogle af de første på havnen, vi mødte op kl. 08.40 og fik en parkeringsplads på første hjørne, rimelig tæt på havnen. Vi måtte bevæge os igennem opsætning af salgsboder m.m. til havnefesten, som skulle finde sted i weekenden - og så så vi vores transport til Reifnitz på vej ind i havnen. En eller anden Seatklub havde åbenbart lejet skibet om aftenerne til fest - og skibet var lige som mange andre steder gennemsyret af musik med rytmer ingen med forstand på musik gider høre på mere end få sekunder.

Den karakteristiske bygning i Maria Wörther set fra Klagenfurt-siden.

Pyramidenkogel set fra et lille stykke før ankomst i Reifnitz, der er lidt over 3 km til den.

Festen var i gang da vi ankom kl. 09.30. Der var ikke så mange biler på gaden som der var i tirsdags, men det kom der senere på formiddagen. Flere forretninger og boder var sat op og følgende billeder er fra de indtryk vi fik fra denne tur:

Disse 2 var sat op på havnefronten og brugt som salgsboder. Den ene er en T2 med 50HK. Den anden en T1. Tyske nummerplader - H for Hanover - det må virkelig være et sted hvor det kan betale sig at sælge noget spiseligt og drikkeligt! Kan man mon bare åbne sin egen bod?

Tryk på det lille billede for at se det i stor størrelse (der er flere end 4 billeder her).

Byen er fyldt med boder, der sælger alt hvad der står GTI på - og hvis der ikke står GTI på det, så bliver det bare kaldt GTI. F.eks. GTI Grill-teller Schnitzel. Denne bod er en typisk biks i Reifnitz i disse dage.

Passat W8 - den er i øvrigt til salg. Med de danske afgifter og synshaller kan det vist være lige meget hvad den koster. Men der er ikke meget plads tilbage i motorrummet.

Den kørte forbi os på et tidspunkt - jeg tror på det er en 8-cylindret! :)

Audi havde deres eget udstillingsområde herinde - der var vist alle modeller fra S1 til S8 og en del foruden disse.

Der var også denne 377HK VLN racerbil. Den stod uden for Audis udstilling.

KTM-bilen har måske ikke den store interesse for en VW-fan - men her er den alligevel.

Jeg nåede lige at få bagenden af denne "MC" da knægten kom forbi med "høj" hastighed. Alt for at gøre sig bemærket.

Et udvalg af biler fra træffet ...

Disse 2 biler blev bl.a. brugt til at lave burnere på den plads, hvor Shell lå i hovedgaden. Der var bygget en scene op med et kæmpe LCD-TV, hvor der blev lavet forskellige stunts på MC og i bil - endog på cykel.

Tryk på billederne for at se flere billeder (der er mere end 4).

En af udstillingsbilerne. Der forelægger på dette tidspunkt ikke noget om om den kunne køre - men det kan den formentlig.

Nogle af bilerne var fyldt op med bas, så de fungerede som en stor højttaler. Dette er formentlig en af de biler.

Hvem behøver store bremsekalibre, når man har disse? De er fra den nye Golf GTI, der var udstillet på havnen og derfor original, formentlig.

Flere indtryk fra dagen i Reifnitz.

Jesus var der også - og selvfølgelig var han specialist i piercinger. Var det noget med en GTI-piercing?

Der fløj helikoptere over området hele tiden - jeg formoder det var muligt at leje sig ind, hvis man havde lyst til at se området fra luften. De fløj faktisk konstant - jeg tror der var mindst 2. Tidligere år har det været muligt at komme i luften ved at blive trukket bag en båd - det så jeg ikke i år.

Denne side fortsættes her.

 
!-<- Start of Globel Code -->
 
Back to content | Back to main menu