GT5 - Camping og bil

Search
Go to content

Main menu:

GT5

Denne side handler kun om GT5. Jeg har kørt GT6 i et halvt års tid, men den fangede mig ikke på samme måde som GT5 gjorde. Jeg har derfor solgt både rat og PS3 - på salgstidspunktet (december 2014) med henblik på IKKE at købe PS4 og GT7 (eller hvad den nu kommer til at hedde). Hvad der så sker senere - vil vise sig.


Der kom en ny, lang og spændende bane (a la Nürburgring) umiddelbart før jeg solgte - men jeg stod fast på min beslutning.


GT5
Noget tid bliver brugt på at køre GT5. Jeg laver p.t. en lobby der hedder "VW Golf eller kick" - vi kører bl.a.

Golf I ´78
Golf IV R32
Golf IV RM
Golf V GTI

Golf VI R
Scirocco R

m.fl.

Der er nogle billeder fra vores løb her:


http://pilotegt5.eklablog.com/

Det er internationalt, stort set hele Vest-Europa er repræsenteret.

Jeg bruger et Logitech G27 rat til at køre med. Pedalerne er udført i både plastik og stål og forekommer at være særdeles holdbare. Men når jeg kører, så kører  jeg i strømpesokker for at have den bedste føling med pedalerne. Til nød kan jeg have en hjemmesko på speederfoden.

Dette skal forestille at være mig - det ser ud til at jeg har vundet et eller andet - og det har jeg da også gjort nogle gange. Jeg har 1075 biler at vælge imellem i min garage, spændende lige fra go-carts til en bil der er noget hurtigere end en Formula. Hvad siger I til 1500 HK?

Her er bilen på en af spillets mange photo shoot locations. For at få alle pokalerne i spillet, er det et must at man også får taget lidt billeder og bruger ens egen MP3-filer som baggrundsmusik, når man kører.

Det er mig i den bagerste bil her - min kørestil er rå og sidelæns - jeg er stort set den eneste der kører på denne måde og jeg forstår ikke de andre ikke kører på samme måde - men de er åbenbart bedre til at sætte deres bil op :)

Jeg kører hurtigere end gennemsnittet og det bevirker så også at når dækslid er sat på "on", så kører jeg ikke ret langt før dækkene er slidt ned. Fair nok - men GrandPrix strækningen rundt på Nürburgring og fordækkene er 2/3 gone ... det er ikke realistisk. Jeg kører altid med dækslid på off - ellers har det ingen interesse :)

Den hurtigste VW Golf i spillet, en HPA-tunet 713 HK´s - dén kan køre sidelæns!

Golf R og Scirocco R var vældig populære, da de dukkede op i spillet. Sciroccoen er den hurtigste trods det at man føler man holder stille i startøjeblikket, fordi den kun er forhjulstrukket. Men den er nem at styre og rigtig hurtig på også de korte langsider.

Lad os ikke glemme VW Sambabussen. I denne version har den over 200+ HK. Jeg kan huske de lavede den slags biler i Friederichsstadt ved Frankfurt. 180HK og topfart - 180 km/t. Jeg så dem selv i omkring 1990, hvor jeg var forbi flere gange, formentlig i forbindelse med en sommerferietur. Måske har vi også været der i forbindelse med en af Club Golf Danmarks årlige besøg på et VW-werk - der plejer vi nemlig at besøge andre VW-relaterede virksomheder som led i turen.

Jeg husker også at de lavede en bobbel på 100 HK. Det var lige som VW-bussen en vandkølet motor der blev monteret af Oettinger. De turde ikke montere en kraftigere motor, fordi de var bange for den lettede fra landevejen. Det var nok nogenlunde samme problematik der afholdt dem fra at lave en kraftigere motor til Sambabussen - eller Bullien, som tyskerne kalder den.

Forfølgelsens kunst. Der bliver kæmpet hårdt om pladserne. Hver eneste lille fejl giver sig straks udslag i et tidstab ..

Det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis man rammer curben på Nürburgring. Den er visse steder ret høj - og gør man det i de "rigtige" biler, så vælter man! It´s all part
of the game :)

Personlige rekorder

Jeg har lavet følgende
on-line rekorder i VW-biler - resten interesserer mig ikke :) - desuden må man prioritere lidt: Der er som sagt over 1.070 biler at vælge imellem, så man må jo vælge et eller andet :):

Målt fra stående start uden på noget tidspunkt at have fået drag (dvs. jeg har ført hele vejen):

Nürburgring 24h:
VW Scirocco R ´10  :  8.39.066
VW Golfl R32          :  8.40.083
VW Golf GTI RM      :  8.52.727
Audi FSI 5.8 Quattro:  7.54.405


Nordsløjfen:
VW HPA StageII     :   6.28:126
VW Scirocco R10    :   6.51:616
VW Golf R32          :   6:51:826
VW Golf GTI RM     :   7.05:652
VW Golf GTI          :   7.05:837
VW 1200 ´66         :   7.50:239
Audi FSI R tronic 07:   6:14.740


2 omgange:
VW Golf R10        : 13.48:953 (startede som nummer 10)
VW Golf GTI RM   : 14.14:250

Den er hurtig, den Scirocco, selv om den står stille i starten i forhold til de 4-hjulstrukne :)

This is my setup for my VW GOLF R32


April 2015:


Jeg købte GT6 da den kom frem, men den fangede mig ikke som GT5 havde gjort, og da det ikke var en stillesiddende hobby jeg trængte til, besluttede jeg mig for at sælge min PS3 med alle spil.


Der kommer en GT7 til PS4, men den skal godt nok være god for at jeg vil hoppe på den vogn :)

 
Back to content | Back to main menu