Samsung Galaxy Note 4 - Camping og bil

Search
Go to content

Main menu:

Samsung Galaxy Note 4

Mine telefoner
Samsung Galaxy Note 4

Min S3  begyndte at skrante lidt efter 2½ år. Den var jo selvfølgelig fyldt med diverse apps, om det var det der fik den til at fryse i nogle sekunder en gang i mellem skal jeg ikke kunne sige, det er heller ikke sikkert at det blev værre og værre - men det blev mere og mere irriterende at kikke på. Batteriforbruget kunne på visse dage ikke holde til mere end 10 timer, det passede mig bestemt heller ikke med en arbejdsdag på 12-13 timer. Et skift fra 3 til Call me løste en stor del af fryseriet - det kan have været en dårlig forbindelse til netdata på min arbejdsplads. Men da var det for sent - en ny telefon var sat i bestilling.

Det der fik dråben til at løbe over, var annonceringen af Samsungs nye Galaxy Note Edge. Indrømmet - jeg havde især øje på denne, indtil jeg læste - godt nok kun en enkelt - anmeldelse af den, som skrev noget om højt batteriforbrug og høj indkøbspris i forhold til Note 4, og da Edge´n var dømt til at komme en måneds tid senere på markedet end Note 4, valgte jeg Note 4. I skrivende stund har jeg tilbragt 1 år med den, og jeg må sige jeg er ovenud tilfreds.

Skærmen er 1 tomme større - ikke så meget at det gør det superlet at læse websider - men den er nemmere at trykke rigtigt på, når vi snakker sms´er. Interfacet på telefonen er selvfølgelig anerledes end på en 2½ år ældre telefon, men forskellen er ikke større end at man sagtens kan følge med - og få øje på de forbedringer der er lavet.

Wi-fi og netdata kan nu hentes på en gang, hvilket giver hurtigere downloadstider, og den nye telefon har 4G imod den gamles 3G.

Swype tastaturet, Google Chrom og lyd hvis man overhører/overser en SMS eller et opkald er standard på telefonen, så det er man fri for at downloade som app.

I går var batteriet i Note 4 nede på 57%, da jeg efter en dag med normalt forbrug stak den i opladeren ved sengetid.

Note 4´eren kan selvfølgelig det samme som den gamle telefon - jeg kan ikke umiddelbart komme i tanker om noget jeg mangler.

Jeg har købt mig en holder til bilen også, så jeg lige som med S3´eren får den fulde udbytte af den i bilen: Samtidig forbindelse til:
- VW navigation trafikmeddelelser
- Opslag på krak m.m.,
- Forbindelse til bilen, så den kan bruges håndfri,
- Forbindelse (igennem bilen) til radioen, så man kan spille internetradio fra en hvilken som helst radiostation. F.eks. P4 når du kører i Italien.

Sidstnævnte funktion bruger jeg meget til at høre bluesmusik (det er der for lidt af i danske radioer :)) når jeg kører alene rundt (jeg spiller for højt, siger konen :)), så må jeg jo spille højt når jeg er alene.

Størrelsesmæssigt har jeg ikke fundet den store skærm et problem, hverken med at bruge den eller til at finde en lomme den kan være i :)
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu